joi, 18 iunie 2009

Seductie si inca un pas

Astazi in propusesem sa scriu despre insingurare, dar a fost mult prea placuta trezirea de dimineata (pana si alarma telefonului lui imi dedica parca sentimentul suprem), si nu mai gasesc in mine acea concentrare, esenta care sa releve in culorile realitatii fatetele singuratatii; astfel ca o sa prefer sa ma gandesc la ce inseamna a face dragoste aproape perfect (desi cartea lui Bebe am citit-o prin anul I de facultate) - amorul, cum imi place mie sa-i spun. Amor, ca parte trupeasca a iubirii, a pretuirii senzitive a partenerului.
Murphy spunea ca dragostea tine de chimie, pe cand sexul de fizic(a), insa mult mai plina de esenta este legea conform careia amorul este triumful imaginatiei impotriva inteligentei. Caci a face dragoste aproape perfect inseamna sa-ti lasi frau liber imaginatiei si senzorialului.
Si trebuie sa incepi cu tine insuti, sa te cunosti, sa explorezi. Cum ne fofilam cand vine vorba de obtinerea orgasmului prin autoexcitare! Dar daca noi nu ajungem sa ne cunoastem, nu invatam sa ne controlam reactiile, sa ne conducem excitarea spre intensitate si sublim, cine va putea? Ganditi-va numai la rolul musculaturii erotice!! Totul e constructiv atat timp cat nu devine o practica consecventa si nu ajungem sa gustam doar placerile provocate. Atat timp cat scopul este descoperirea ta ca sensibilitate, iar aceste trairi le folosesti in crearea feeriei care va aduce implinirea, totul e in regula.
A face dragoste aproape perfect....hmhhh e clar ca iti trebuie un barbat aproape perfect. El este cel care conduce piesa, el iti canta suav la tampla, iar tu visezi sub ritmul respiratiei sale. Trebuie doar sa ii transmiti semnale, ce-ti doresti, cum iti place. Exteriorizarea este esenta. De aceea oamenii stau beliti la filme pentru adulti si e nevoie de o singura miscare si-si gasesc terminarea. Pentru ca actorii se exteriorizeara, se misca, privesc intr-un anumit fel, isi vorbesc, gem de placere (chiar daca e doar teatru); ei incearca sa exprime, iar aceasta exprimare este perceputa senzorial de privitori. Exprima-te si mergi mai departe... concentreaza-te doar asupra senzatiei, doreste-ti sa amplifici acea placere, du-ti la extrem trairea, fi tandra si salbatica. Intotdeauna am crezut ca nu exista femei care stiu sa f*** bine si femei care nu stiu... femeia este in pat ceea ce barbatul starneste in ea. Starnirea aceasta este pasiunea despre care ne vorbesc poetii. Provocarea, dorinta, dezlantuirea. Iar cand ea este presarata cu o dragoste dezinteresata, atunci poti gusta cu adevarat din fericirea imperecherii. O uniune perfecta, atat in plan ideatic, sentimental, cat si fizic. Poate de aceea exista aceasta reticenta in a face sex inca de la primele intalniri, nu doar pentru ca exista teama de consideratii ulterioare urate, ci de faptul ca s-a dovedit ca a face dragoste dupa o perioada in care incepi sa il cunosti, sa il ravnesti, aduce momentului un farmec deosebit: acea satisfactie a seductiei, a daruirii, a cureririi, a vibrarii in bratele barbatului pe care vrei sa il iubesti. Si acum, si azi, si maine.
Nu pierde aceasta dorinta.
Din aceasta dorinta se nasc progeniturile noastre. Din aceasta incrucisare a rationalului, a spiritului si a trupului. Din gustul pantecului, din freamatul sangelui ne zidim viitorul.
.....................................................................................
Mi-era dor sa scriu o poezie
Cu fir de marmura
Infipt in teasta mea.
Cand glasul noptii ma-mbie
Sa-mi umplu gura mea
de-a ta
Si sa-mi lipesc sublim urechea
De soapta ta de printre randuri
Apoi
sa te veghez de-a pururi.
Un zid divin ridic in noi
Triumf, iubire si nevoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu